Avem vesti senzationale! Pe 15 iulie 2017 deschidem un magazin My Dalli Romania in Timisoara

Stiri si noutati

Dalli
iunie 26, 2017

Share

Avem vesti senzationale! Pe 15 iulie 2017 deschidem un magazin My Dalli Romania in Timisoara

Avem vesti senzationale! Pe 15 iulie 2017 deschidem un magazin My Dalli Romania in Timisoara. Magazinul il deschidem ca urmare a cererilor numeroase primite din randul clientilor nostri.

Magazinul My Dalli Romania din Timisoara, se afla in incinta Kapa Center situat pe str. Divizia 9 Cavalerie Nr.2 .

In noul magazin, vor fi expuse produsele Dalli de ingrijire pentru uz casnic. Produsele noastre performante reprezinta un real ajutor la spalarea rufelor.

Astfel, vizitatorii magazinului My Dalli Romania, din Timisoara vor gasi aici detergent lichid, detergent pudra, detergent capsule, sapun vegan, spray duo care asigura o calcare usoara, servetele pentru captarea culorilor, clatitor dezinfectant, etc.

Dalli, este un brand nemtesc cu o vechime de 172 de ani, prima productie de sapun pentru spalat si ingrijire corporala fiind in 1845, in localitatea Stolberg.

Calitatea produselor noastre a fost apreciată în mod mai mult decât pozitiv de institutele de testare și publicațiile de profil ale consumatorilor.

Numai în Germania produsele dalli au obținut în ultimii ani peste 83 de evaluări foarte bune și bune din partea fundației Stiftung Warentest și peste 121 evaluări foarte bune și bune ca urmare a testelor realizate de Öko-Test. La nivel european am reușit să obținem rezultate excelente în nu mai puțin de 9 țări.

Leave Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *